Категорії Інформація
Каси Додати подію
Оксана Муха
16 жовтня 2021

Оксана Муха

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр
бул. Дружби Народів, 21

Про подію

Оксана Муха в Сєвєродонецьку!

Вперше! 16 жовтня 2021 року Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр запрошує на сольний концерт "Найгарніші пісні України", які виконає для вас Оксана Муха в Сєвєродонецьку. «Душею української пісні» називають зіркову учасницю дев'ятого сезону вокального шоу «Голос країни» не просто так. Сам Дан Балан, бувший наставником співачки на проекті, був захоплений її виконанням. Саме він підтримав її задумку і допоміг з блиском пройти шлях до самого фіналу і перемогти в ньому з принципово україномовним репертуаром.

"Красиві пісні України" на сцені

Творчість Оксани нерідко зіставляють зі спадщиною відомої західної співачки українського походження Квітки Цісик. Перший міжнародний конкурс, присвячений Квітці Цісик, приніс майбутній зірці Гран-прі фестивалю. «Квітка Цісик повернулася до нас голосом Оксани Мухи», - так висловилася про обдаровану артистку сама Ніна Матвієнко. Це не дивно, адже музика Квітки супроводжувала Оксану Муху на всіх етапах її становлення. Частина пісень саме з її творчої спадщини була свідомо обрана зіркою для свого чудового репертуару на "Голосі".

Щоб потрапити на концерт Оксани Мухи "Найгарніші пісні України" в Сєвєродонецьку, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Сєвєродонецька завжди чекають вас на сайті Контрамарка.

Де доторкнутися до традиції української пісні в Сєвєродонецьку? На сольному концерті Оксани Мухи! 

  • «Реінкарнація» великої зірки
  • Виконання, що чіпає за душу
  • Краса і візерунок української пісні
  • Тур присвячується Дню захисника України.
  • Організатор концертів - компанія BIGSHOW Agency.
  • Партнер туру - ювелірна мережа «Камея».
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код