Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 травня 2021

Одесский Подкидыш

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Сєвєродонецький міський Палац культури
м. Сєвєродонецьк, пр-т Хіміків, 28

Про подію

«Одесский Подкидыш» в Сєвєродонецьку!

19 травня 2021 в Міському палаці культури відбудеться комедійна вистава «Одесский Подкидыш» в Сєвєродонецьку від театру “Маски-шоу”! Справжні корифеї українського гумору привезуть у ваше місто купу  весняного настрою! Недарма “Маски” - це професійний театр і один з символів Одеси.  У його репертуарі чимало авторських вистав і «Одесский Подкидыш» - одна з них.

Вистава театру «Маски-шоу»

Вистава створена за п'єсою видатного одеського драматурга Георгія Голубенка, а зіграють її для вас улюблені актори “Масок”. Унікальна можливість потрапити у сонячну Одесу не залишаючи Сєвєродонецьк! У своїх постановках автори спираються на класичні основи театру, прийоми абсурду та комедії Дель Арте. У майстерності  акторської гри Георгія Дєлієва, Наталії Бузько та Бориса Барського можна точно не сумніватися! Цього року десант сміху та веселих жартів вирушив у тур по Україні, аби у кожному місті стало трохи тепліше від посмішок.

Завітайте на смішну легку комедію з нотками меланхолії. Адже сміх підвищує імунітет та підкачує прес! Щоб потрапити на виставу «Одесский Подкидыш» в Сєвєродонецьку, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти у Сєвєродонецьку? На виставу «Одесский Подкидыш»!

  1. Вистава легендарного театру “Маски-шоу”
  2. Весела смішна комедія
  3. Шматочок сонячної Одеси у вас вдома.
  • Режисер - Георгій Дєлієв
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код