Категорії Інформація
Каси Додати подію
Дискотека 80-х: Joy, Boney M ,Bad Boys Blue, OTTAWAN!
06 березня 2022

Дискотека 80-х: Joy, Boney M ,Bad Boys Blue, OTTAWAN!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Льодовий палац спорту (Сєвєродонецьк)
вул. Маяковського, 28

Про подію

“Дискотека 80-х” у Сєвєродонецьку!

15 травня 2021 року у Льодовому Палаці Спорту відбудеться неймовірний фестиваль танцювальної музики “Дискотека 80-х” в Сєвєродонецьку за участі культових гуртів: Joy, Boney M, Bad Boys Blue, OTTAWAN!

Приголомшливий  звук, світло, костюми та світові зірки на одній сцені! Будемо згадувати молодість та повертатися у дитинство! Вибухове сучасне шоу чекає на вас! Готуйтесь до танцювального марафону під славетні хіти євроденсу! Тут зберуться справжні кумири мільйонів меломанів! Адже хто не пам’ятає хітів OTTAWAN! Саме ця команда стане хедлайнером нашого шоу, але і інші учасники доведуть, що вони не втратили колишнього запалу!

Концерт “Боні М”, OTTAWAN, Bad Boys Blue, JOY

Гурт “Боні М” бере свій початок у 1975 році, тоді Фаріан відібрав чотирьох вокалістів, у тому числі корінних мешканців Карибських островів. Імена Шейла Боннік, Мейзі Вільямс, Наталі та Майк стали швидко відомі усім меломанам того часу. І, хоча потім склад багаторазово змінювався, формула 3 дівчини і один хлопець залишалася константою. Шейла Боннік була учасницею групи з самого першого дня. Саме її голос звучить у культових композиціях "Rivers of Babylon", “Sunny" та "Rasputin".

Bad Boys Blue — культові виконавці євроденсу у 80-х і 90-х роках минулого століття. Автори 30 синглів, які потрапили у провідні музичні хіт-паради світу. Херб МакКой назавжди залишиться у серці мільйонів прихильників, так само як композиції "You're A Woman" чи "Come Back And Stay"

Ну, і як же можна обійтися без Joy! Неймовірні австрійці, які винайшли композиції  “Touch by Touch”, “Hello” и “Valerie”! Свого часу не тільки Європа, а й Азія та Америка впали до їх ніг. 

Ясна річ, що пропустити цю подію просто неможливо! Адже учасники шоу - ціла епоха, яка стала знаковою у світовій історії музики! Три години безперервних хітів та несамовитих танців!

Щоб потрапити на музичний фестиваль “Дискотека 80-х” у Сєвєродонецьку, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше неймовірних концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти у Сєвєродонецьку? На фестиваль “Дискотека 80-х”!

  1. Справжні поп-легенди
  2. Запальні танці
  3. Подорож у юність

У програмі концерту:

  • You're A Woman
  • Pretty Young Girl
  • Come Back And Stay
  • The Power of The Night (Bad Boys Blue)
  • Touch by Touch
  • Hello
  • Valerie (Joy) і багато інших
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код